Dans och beta-dag!

Hej!
Vad har ni för er? Jag har precis ätit sushi, det är såååå gott! Dom som säger att dom inte tycker att det är gott och igentligen inte har prövat måste pröva. Idag har vårat arbetslag iskolan (beta) hafft "lärakännadag". Vi var på mariebergsskogen (en mysig liten park med djur och promenad, fik,resturang mm). Där skulle det vara en från varge klass (6st) och göra samarbetsövningar och lekar + värdens tråkigaste promenad i skogen tillsammans med myggor...
Allt var super kul(,utom promenaden)!!! Sen åkte några från klassen hem till Johanna och spelade spel, även det mysigt och kul. När vi varit hos Johanna regnade det ganska mycket ute, och jag hade såklart inga regnbyxor. Jag och Ellen skulle gå på danspasset på friskis med Lovisa och Felicia. Det var jätte kul, verkligen! Det känns som om jag varit positiv hela dagen! Imorgon ska jag städa, plugga lite, och träffa vänner!
Vi hörs!
PUSS&KRAM/ elin



Systrar!

Skolstart!

Hej!
När jag vaknade imorse var det äntligen blå himmel, inte ett enda moln!
Idag har jag varit på stan med lovisa sofia och emelie och sedan fikade jag lovisa och sofia på gubbholmen! Mysigt värre!<3 Imorgon är det skola, så nu måste jag sova:)
Puss och kram!

Ros som står på vårt bord just nu :)


Hemma!

Hej!
Länge sedan nu. Jag ska försöka blogga lite mer nu när jag är hemma, det lovar jag. Har inte laddat över bilderna än tyvärr. Och nu lånade min syster kameran så kan inte göra det nu heller...
Idag har jag inte gjort så mycket, har varit på promenad med paddysen. Ska träffa felicia snart och ikväll eller senare ska jag träffa sofia och lovisa också :) Inte så intresant kanske...men ändå ;)
För er som vill läsa om min kära systers utbytesår i chile så får ni bloggadressen: www.bortrest.wordpress.com
Jag vet att det här låter konstigt men jag längtar jätte mycket till skolan nu! Inte bara till kommpisar utan även till lektioner och idrotten och allt sånt. Problemet är att efter en eller två veckor kommer jag börja längta till sommarlovet igen... Och alla andra lov och lediga dagar... Men men. Vi hörs!
Pussar&kramar



Lite solnedgångar från den här sommaren<33
 

Hej!

Länge sedan nu! Saknar allt och alla jätte mycket! Det är många som jag inte sett en enda gång sedan skolavslutningen, så nu längtar jag ganska mycket tills skolan drar igång igen. Kanske inte till själva pluggandet men till alla kompisar!
Sedan vi hördes sist har jag hunnit med :

-Att vara i Stockholm och vinka ivägg min kära syster som ska vara borta ett helt år (!) Kommer sakna henne jätte mycket, vem ska jag bråka med nu? :)
-Solat och badat dom få dagarna vädret tillåtit det
- läst
-sovit
-och varit på liseberg, var där igår och gissa vem jag träffade- Patricia (!) det bevisar att världen är mindre än vad man tror :)

Tyvärr blir det inte så många bilder, det tar 5 minuter att ladda upp varge bild här i stugan ^_^
men någon ska ni allt få:)

Jag amanda och paddy åker båt uppe på en ö som ligger mellan smögen och lysekil! det var jätte mysigt!

promenader, springturer och cykelturer har blivit många längs den här vägen :)

Jag är faktiskt stolt över mig själv. För ungefär en vecka sedan sprang jag 1,2 mil med pappa och julia, det tog en timme ungefär! ;) hurtigt va!:D


PUSSAR & KRAMAR från bohuslän!!!


RSS 2.0