Lördag

Tjeena mors!
Idag hade jag tänkt att vara med Felicia. Vi ska ner på stan och kanske ut och gå. ´
Just nu lyssnar jag på regina Spektor, och skriver till er! Ni måste verkligen köpa den här skivan, den heter Begin to hope.
Det här kanske låter lite konstigt men jag längtar faktiskt till skolan.... Eller igentligen till klassen, även om vi pratar hela tiden och tjaffsar så saknar jag nätan alla..
Nej nu måste jag till Felicia<3
Kram elin


Fredens dag

Hej!
Tråkligen fredag! det skulle annars vara roligt, men eftersom fredag inne bär helg och helg innebär att lovet snart är slut så blir det tråkigt... Idag gick jag upp sent, sen var jag med gulle flickan Felicia<33 Vi har målat varit på promenad, lagat mat och lyssnat på musik. Mina skivor kom imorse! Dom är jätte bra, fasst har inte hunnit lyssna igenom dom än.
nu har jag plockat iordning lite och sedan satt på Regina Spektor och lyssnar just nu på "On the radio". Hon har sån skön röst... Nej nu ska jag börja med maten=) Ska göra tacos, och sedan se på let's dance... Inte för att det är mitt favorit program eller något men finns knappt något annat än det och på spåret på tv =)
Ha det gött igelkött!
Kram elin
Han bodde i våran trädgård i sommras!!

Sofia

Sofia<333333333333(och jag)
Sofia<33333333333333333
Lovisa och Sofia<33

Lovet går mot sitt slut.

Hej!
Denna dag har tillbringats framför datorn. Ingen som orkat göra något eller varit hemma.
Igår beställde jag två skivor från www.cdon.se. Viva la Vida-Coldplay och Regina Spektors senaste, dom kostade sammanlagt 317 kr med frakt. Kan inte vänta tills dom kommer!
Dagens väder är jätte fint men orkar bara inte gå ut. Allt är bara så slaskigt, tänkte ringa Felicia sen och fråga om hon vill hänga med på en promenix och kanske ta några kort.

Som sagt så är ju lovet snart slut, det har gått på ett kick och har varit det bästa lovet efter det förra=P tänker lyssna vidare på musik och läsa lite, hur skönt låter inte det?
ha det bra
Kram elin


Sofia<33

Musik

Hej!
jag hade tänkt att tipsa er om två bra musikaliska artister!

Den första artisten jag avgudar är:
Regina Spektor

Regina spektors röst är väldigt behaglig röst. Några väldigt bra låtar är
Samson
Flowers
Raindrops
The call
Aquarius
Sök på www.youtube.com för att lyssna.

Nästa artist är:
Miss li

Miss Li kan i mina öron ibland låta lite stressande , men om man vill bli på bra humör eller redan är så är hennes låter underbara! Några förslag på bra låtar är:
Ba ba ba
Oh boy
High on you
Good morning
Gotta leave my troubles behind
Sök även här på youtube!
Dessa två artister är väldigt musikaliska och "sköna", rekomenderar=)
kram elin


Storstaden

STOCKHOLM
Igår var jag, Ellen och min storasyster Julia i Stockholm. Det gick förvånadsvärt bra! Jag trodde jag och Julia skulle bråka eller att vi skulle gå fel och missa tåget hem. Jag köpte lite kläder och alla är nöjda med sina köp. Vi var bl a på drottninggatan men även i Söder och andra mysiga gator. Vi åkte tunnelbana själva för första gången, jag och Ellen var nog lite nervösa... En mycket lyckad och rolig dag, ser fram imot nästa ;) !
Hörs imorgon<3
Kram Elin
Ellen på trappa i söder!Julia och Ellen söder.
ÅHLENS CITY!Klänning från Beyond Retro<333333
Mer av mina köp i Stockholm får ni snart se mig bära, it's gonna be a SURPRISE =D Men jag köpte en tjol på Weekday, ett par höga byxor och ett hårband på h&m!
Kram igen, elin

Helg sammanfattning.

Tjenare!
Ledsen att jag inte har lagt  utt något på ungefär hela helgen... Men jag har faktiskt inte hunnit. I fredags efter skolan gick jag och köpte godis med mina underbara kompisar, emelie , Lovisa och Felicia. Vi gick och köpte "ingredienser" till våran spa kväll! Kvällen blev varm och jätte lyckad vi hade hur kul som helst! När vi satt och åt hörde vi att någon öppnade dörren... Vi blev livrädda, vi trodde att det var en tjuv! Den gick in och skrämde oss, som tur va var det bara Sofia:D Hon och Felicia hade bestämt att sofia skulle komma senare och skrämma oss. Hehe, okej ni kanske inte vill höra mer men det var ialafall jätte kul!
Lördag
Vi vaknade och åt frukost(efter att ha sovit över). sedan åkte vi pulcka. Det var snöstorm så vi var bara där en liten stund!
Söndag
Var med Lovisa och Felicia, åkte pulcka och såg på film:D
Måndag morgon
ja då har vi kommit till denna dag. Idag hade jag tänkt att åka ner till stan och fixa livmoderhals cancer spruta nmr 2, ta ut mitt id kort på SEB och sedan åka till Ellen för att tänka ut Stockholm resan. Måste gå och äta frukost ha en fortsatt trevlig dag!!
Kram elin!
Sötnosen paddy! fler bilder kommer upp ikväll!

Morning stuff


Dessa prudukter använder jag nästan varge dag.
Home Spa Oliv skrub: Köpte i lördags så har inte hunnit använda så många gånger men värt sitt pris!
Home Spa Body butter: Super bra och luktar gott, också mycket prisvärd(mins inte afärens namn)
DEFINE-A-LASH, mascara från Maybelive: Super bra! har haft ett tag, klumpar inte och gör att det ser ganska naturligt ut.
Aco täckstift: Bra och gör så att huden torkar ut, alltså bra för "dålig" hud, 50kr apoteket.
Hårspray Taft, Schwar:kopf: Super! Håret blir ite stelt eller äkligt, man får bra volym och håller ganska bra, endast 38kr!

Rekomenderar alla varor!=D
kram elin

Torsdag: No prov

Hejsan hoppsan!
Idag har vi haft no prov! Okej, jag förstår inte nu efteråt hur jag kunnat vara så stressad, för det var hur lätt som hälst. Sara rättade det direkt på lektionen för det var så lätt så alla gjorde proven på ungefär 10 minuter. Fasst vi fick inte sluta direkt utan vi hade med matten att jobba med när man var klar. sedan har vi haft Per på engelskan... han kom en kvart försent, jag önskar att jag hunnit gått. Han hade visst sätt "fel" på skemat. Hoppade spinningen. jag hann faktiskt inte. jag har inte tränat en enda gång på hela veckan! Dåligt av mig. Johanna nu har jag laddat över bilder! Kommer ut på bloggen pronto! Hoppas ni inte hunnit tröttna... Åå när vi är i Stockholm ska jag köpa gladiator sandalerna på Monki!
Efter skolan var jag med Emelie och Felicia, vi "planerade" våran lilla spa kväll/natt till imorgon, vi var nere på stan en sväng och köpte ansiktsmasker. Jag tror vi fick dom 20 kr billigare...
Nej nu ska jag äta lasange, mums!
Titta bilder längre ner.
Hejsvejs!! kram elin<33333333
sune i hejgen<33
asså dom här ska jag snart köpa!!

Onsdag

Hej!
Det var länge sedan! Hinner inte uppdatera så ofta, jag måste bli bättre på det...  Har precis tittat på Andra Avenyn! Längtar såå efter nästa avsnitt. Fasst det har blivit lite tröttsamt. Idag var det skola. Dagen gick ovanligt snabbt, men det var nog för att jag förstod något av vad jag gjorde på matten... Igår blev jag ju ganska arg, men jag fattade ju ingenting! Ellen vet vad jag menar hehe. Snart bär det av till Stockholm. Var inne och kollade på Sj:s hemsida, biljeter är ju jätte dyrt. jag tänkte att det  kanske skulle kosta ca 100 kr per person men nehedå här slår man till med höga priser. Hoppas vi hittar! Nej ush vad bablig jag är. måste plugga no, har prov imorgon!=O
Hejsvejlingonpastej!
fem miljonr kramar ELIN<333


Sov natt hos empieee pempiiie

Hej!
Idag har varit en olyksdag . Fasst i början av dagen märkte jag det inte. På morgoonen hade vi inställd musik, SOM VANIGT!!! jag blir super trött på det. Spanska provet var ganska lätt gämfört med hur mycket man var tvungen att plugga. Alla i elevrådet sålde kramar i skolan, pengarna gick till någon skola i Gaza, så jag köpte en liten kram av Malin. Sedan hade vi bild i slutet av dagen. Det är höjdpunkten!(skämt) Efter skolan åkte jag Emelie och felicia pulk´cka! Vi hade super kul. asst det gick inte så bra hela tiden... Jag halkade, kom åt tea fatet och fick det rakt i fejset. Så jag började blöda näs blod... Emelie bet sig i kinden så hon inte kunde prata, och jag drog in felicia i en lyxstolpe...XD Som sagt FREDAG DEN 13! Nu sitter jag här med Emsii efter att ha ätit sushi och tittat på let's dance. (och ätit liiite godis)... Nu laddar vi över bilder som ska ut på bloggen från denn dag. Imorgon säljs fika på sundsta sporthall för gymnastik tävling, kom vet ja!
Hejsvejs och godnatt<33
Kram eran Elin<33

Mia och Klara

Hej!
Det har varit en toppen dag i Sune! Backarna var super fina! Nu sitter jag här och blickar framåt mot våren. Längtar till lovet! då ska jag och mina kompisar ha spa kväll, och jag ska till Stockholm med Ellen! Var nyss inne på http://monkigirl.se/ , gud dom har så underbara kläder, dom är ju bara för söta. Jag hittade även ett par gladiator sandaler!! Dom är mina köp inte dom=) Köpte en myssig söt tröja på rean på Monki i fredags ni får se bild någon annan dag! har precis sett på mia och klara , det är så bra. Speciellt Mia. Nej måste dra mig tillbaka har inte hunnit plugga så mycket spanska i helgen. Imorgon blir det skola, måndag=musikvidio projektet, ska bli roligt:).
Kram elin.

Sötaste kläderna som finns måste bara ha!!

Söndag och snö!

Tjeenare!
Äntlien kom jag in på datorn en liten stund! Idag är det då söndag jag har nästan inte skrivit på en vecka:(
Det har varit för mycket att göra..... hade ju so prov i onsdags, jag tror det gick bra. I fredags var jag med felicia , vi hade det mysigt och kollade på let's dance. Bra att han i efterlyst åkte ut för han var uber dålig! Fasst kitty kanske är änu sämre, who knows. Igår var det skit kul, alla var bra utklädda och maten smakade suveränt=D jag lovar det kommer komma bilder där ifrån , men mamma hade lånat min kamra så jag ska få låna bilder av kompisar! Idag ska vi go skiing i sune, sune kanske inte har världens bästa backar men det duger allt!  Och imorgon är det då skola..... Längtar redan (not)=)
vi ses och hörs imorgon eller senare vi får la se!! Och snön lyser kolla bara ut och titta! Kramar Elin<333Jag längtar till ->

So prov!

Hej.
Nu är det snart dags att ha prov. Har alldeles nyss kommit hem och ätit lite mellanmål. Nu sätter jag huvudet i böckerna. Visst blir det så man skriver nästan bara om att plugga för det är ju nästan det enda man hinner göra på dagarna. Men ikväll ska jag träna gymnastik! Och på torsdag ska vi på musikal, köpa presenter till Johanna, Ellen och Mia. Dom ska nämligen ha Abba fest på lördag för alla tjejer i klassen, det ska bli skit kul! Hittade en bra outfitt igår, en svart med axelvaddar som mormor sydde till sig på 70-talet en sparkdräkt och några ganska höga plattåskor som jag ska låna av systra min. jag får inte glömma att boka spinningen sen heller!! nej måste plugga ska vara klar med No uppgift imorgon också. puhhhhh vad jobbigt!
Hejsvejs hörs sennare(om jag hinner) lägger ut mer bilder när jag har tid. Ha tålamod!!<333
Kram elin.


Månens dag (håltimma)

Tjeena!
nu har vi håltimma och sitter och glor på tv:n. Vi ser klart på Sex and the City, skit bra! Och lilla Mia var sjuk idag...  Har tyvärr inte skrivit på hela helgen, det var inte bra men jag ska säga er att jag inte varit inne på datorn!  Jag lägger inte upp bilder så ofta det beror på vilken dator jag har. men vi hörs mer imorgon vill de på filmen nu!!
hejsvejs!
Kram elin

RSS 2.0