00.00

00.00

Tiden går

Hallå där!
Tiden går och idag blev vintern ännu längre. Ni har väll inte glömmt att vrida klockan ett varv tillbaka? Det är ändå väldigt skönt tycker jag. Att få sova en timme längre! Idag har jag inte gjort mycket. Slappat, suttit vid datorn, tränat. Och nu ska jag sova.

                    Godnatt!


puss
p.s klockan är 23.59 snart måndag!

Höstlov

Hej!
Nu var det länge sedan. Har inte hunnit skriva, pg av skolan. Hoppas ni inte tröttnat helt och hållet! Det har blivit höstlov. Det ska bli såååå skönt att ha lite miljö ombyte ett tag. Dagarna i skolan ser likadana ut. Jag ska nog åka till stockholm med mamma på fredag, och träffa kommpisar. Inget annat speciellt bara slappa helt enkelt. Lite pluggande kommer det nog att bli även om jag inte borde... Jaja, vi hörs kanske någon gång i veckan igen! Ha ett helt underbart HÖSTLOV!!!
PUSS

Sommaren var helt underbar, jag längtar tillbaka. Bilden är från rosendalsträdgård i Stockholm!

Mia och Ellen en sensommarkväll på väg till Johanna!<3

Lite flash baks, vi hörs snart!<3


Vem vinner och vem försvinner?


Hejsan hoppsan!
Idol är i full gång. Vem är igentligen eran favorit?
Hur kommer eran ´placeringslista att se ut? Som sagt , vem vinner och vem försvinner?
Så här ser den ut för mig, idag. Den kanske kommer ändras (av mig) men ändå. Och det är så som jag tycker.

1. Tove
2. Reza
3. Erika
4. Erik
5. Mariette
6. Calle
7. Camilla
8. Eddie
9. Nicklas
10. Rabih

Fasst jag vet inte... Dom 5 första är ungefär lika bra. Jaja det ger sig, bara Rabih åker ut idag så blir jag glad! Han sjunger som någon himmla bebis...
Måste sova nu, ska på gymnastiktävling imorgon 07.30!
Sov sött
Puss&kram


ps. Vem tror ni åker ut ikväll? (trodde)

Varför?

Hej!
Ibland blir jag baa så himmla trött på alla som flammsar och skriker hela tien. Visst det gör säkert jag med, men inte på lektionerna. Det borde finnas en regel som säger att dom som flammsar och skriker och skrattar borde slängas ut. Eller? Ja, jag vet inte men man får så ont i huvudet! Strunt samma min åsikt kommer inte gå till någon lag. Idag sa jag på gymnastik, och plugga spanska... Vi fick ungefär 30 verb att kunna i läxa, till IMORGON! Och jag är trött... Nej usch va jag klagar hela tiden... 
Ha det gött
PUSS&KRAM

(gammal bild xD)

Den elfte i tionde tjugohundranio.

Det är väll den 11 idag, eller? Piggare idag. Jag kunde inte sova längre än till 11 och jag vet inte varför. Jag borde kunnat sovit till 12 minst. Hoppade gymnastiken idag. Det fanns varken ork, lust eller tid. Skriver på min önskekurs. Det går vääääääldigt långsamt. Har bara skrivit en halv sida och inspirationen är redan slut. Tips på bra musik någon? Klockan är snart 19.00. Det betyder top model! Jippie! Ååå jag måste hinna klart med önskekursen. Skriver om slaveriet. Men som sagt sakta går det. Nej nu måste jag fortsätta.
PÖSS
Bilder kommer, någon annan dag, promiss!.....



emmm jag vet tråkg bild. men ni ville kanske ha en bild? Äh strunt samma , men ni förstår nog att det inte är jag som tagir bilden , hehe...


Klassfest!

Hej!
Igår-idag hade vi klassfest! Jätte roligt. Fasst jag är hur trött som helst, eller inte lika efter att ha sovit i soffan sedan 10.00-13.00, fasst jag är fortfarande död. Jag har inte ens sovit en minut, man vill ju inte missa något;). Vi lekte massa lekar och myste. Jag och några fler gick upp på en "höjd" och kollade på soluppgången. Fasst vi orkade inte vänta tills solen kom upp... Hehe vi gick därifrån när det från att ha varit kolsvart blivit ljust. Jaja solen går ju som sagt upp och ner varge dag så det är väll igentligen inte så specielt... Ikväll ska jag till Sofia!:) Och nu ska jag nog ner på stan med min syster. Ha det bra så länge!
Sov gott alla från klassen;)
PUSS&KRAM
ps. Nya bilder kommer snart;)

Mörkret

Mörker. Är ni mörkrädda? Det är jag. Man vet ju aldrig vad som kan finnas i mörkret. Eller? Det känns bara så läskigt, vad som helst kan gömma sig i det och man vet inte vad. Det börjar bli mörkt nu. Idag efter skolan var det mörkt. Eller inte mörkt men solen var inte framme och man kände verklgen att mörkret snart skulle komma. Men den sorten av mörker är inte lika läsig. Det är mer mysigt.
Idag var det läsdag igen. Det är så himmla skönt. Imorgon är det klassfest. Eller "fredags mys med klassen". Det ska bli jätte mysigt:) Den här veckan har bara flugit iväg. Det är också skrämande, tiden går så fort. För fort ibland. Dessutom har vi spanska prov imorgon så jag MÅSTE plugga. Nej men vad sitter jag här och bablar för...
Måste dra, hejdå! <3
Puss


Läsdag

Hejsan hoppsan!
Idag hade vi läsdag. Det var väääääldigt tur för jag hade glömt göra No läxan och vi skulle ha läxförhör... Menmen tur var det ialafall. Vi har som sagt läsvecka. Har ni tips på någon bra bok? Jag har verkligen slut på bra böcker. Efter lunch sprang vi 5 km. Jag kom först av tjejerna i åttan, fasst jag fick inte MVG tid, tyvärr...:( För en gångs skull är jag nöjd änddå:) Vi hörs någon annan dag.



PUSS&KRAM
Just det jag har ju ny bloggdesign! Kanske lite tråkig men ändå kul med förnyelse. Vad tycks?


Äntligen helg!

Hejsan svejsan!
Hur mår ni? Jag mår bra och det var skönt at få sova ut. Idag ska jag följa med mamma och pappa och kolla på tapeter! Vi ska snart göra om på mellan våningen. Sedan ska jag till Felicia. Vi hittar nog på något kul, det gör vi alltid! Hon har nyss köpt en system kamera och jag är såååååååå avundsjuk! Den är hur bra som hälst, jag längtar tills jag har råd med en egen! Ikväll ska jag försöka få ihop några kommpisar och se på film, mysigt värre:) Nej nu måste jag vidare...<33
PUSS&KRAM


Shopping!

Hej!!
Länge sedan nu! Hösten är i full gång och frosten har redan börjat lägga sig på gräset. Mysigt tycker jag. Och vintern kommer närmare och närmare för varge dag. Det känns som om det där rimmade lite... Eller kanske inte ^^. Dom senaste dagarna har det varit riktigt kallt faktiskt. Eller kanske den senaste veckan. Jag tänker inte riktigt på dagarna just nu för dom går så himmla fort! I tisdags så var det friidrottsdag. Kallt var det, så lite stel var man allt om man inte höll igång hela tiden. Men det gick bra ändå :)

Idag var jag, mamma och syster Julia på stan. Jag älskar att shoppa;) Idag inköpptes en "vinter/höstoutfitt". Nya skor och ny jacka! Jackan inköpptes på Åhlens. Den är "rutig" eller vad man ska säga, ja den är rutig, kanske skottsrutig. Fin ialafall. Märket heter frk tror jag. Och skorna är från vagabond, en "känga" lik snygg lite glansig sko. Jag är jätte nöjd. Fasst min gråahallsduk passar inte så jätte bra till jackan... Jag får nog köpa en ny... En i en klarare färg. Röd tror jag och röda vantar kanske?.. Aaa jag får nog fundera på det där;)
Bilder kommer någon anna dag:)
PUSS&KRAM
Bon week-end! (franska, betyder trevlig helg) ^^
Ha det så trevligt med idol! Eller?

RSS 2.0