Frozen hair.

Det var riktigt creepy alltså! Mitt hår var helt fruset, det var som stenhårda pinnar. Har varit och simmat med patricia och johanna, det var gött det. Ja, vad har jag mer att säga...? Inte så mycket. Sova bör man annars dör man. Hmm var kom det ifrån...? Ja ni märker ju att jag inte har något intressant att skriva om...

Something to light it up with.


underbar klocka från urbanoutfitts

från urbanoutfitts

Puss

Host, host!

Bokstavligt talat alltså... Jag är så jäkla förkyld, men jag känner på mig att jag inte direkt är ensam! Nu har jag varit förkyld i ungefär en vecka, borde det inte släppa nu?! Ååå, min hals håller på att dö, inte minst min röst!
Och våren värkar ju inte direkt vara påväg heller...1 dm snöad det inatt och minst 2 dm till ska komma i helgen och till nästa helg ska det ha kommit uppåt 5 dm TILL!!! Vi kommer bli insnöade i 1m snö! Och det gör mig ännu mer galen! Ååå, inte nog med det så har jag två prov nästa vecka och massor med annat och jag vill ha vår. Uh.
Fredag är det i vilket fall, det är nog det enda positiva jag kan komma med. En till negativ sak är att vår "stora" dators internet inte funkar just nu och det är där jag har alla bilder så, tyvärr inga bilder heller. Men när den funkar igen och jag fått över bilder dit ska ni få se bilder från förra helgen och kanske lite nya också. Långt tjatigt inlägg här. Vi hörs i vilket fall som helst.

Puss♥

Inom snar framtid...

...hammnar dessa snygga plagg i min garderob!


så jäkla snygga!<3 självklart från monki!

Eller vad tycks?

Puss♥


Fredags mys!

Hej!

Jag ska nog ner på stan med mamma nu. Ikväll ska jag nog träffa Lovisa och kanske Sofia också...? Jaja fredags mys blir det i vilket fall!

Puss♥

nähe nu funkade det plötsligt inte att ladda upp några bilder, tänkte lägga upp några på mig och lovisa men, det får väll bli en annan gång då...


Lång men ändå kort?

Ännu en skolvecka är slut. Herregud vad mycket det känns som om det har varit. Ush , jag blir galen på alla läxor och prov! Inte nog med det alla inlämmnigar, jag menar vad ska jag göra en uppfinning för om jag inte vill bli uppfinnare? Ja man kanske lär sig nåt men ändå... Hur har eran vecka varit då?

Puss♥


jag fick vårkänsla idag när jag hörde fåglarna och solen värmde, seriöst alltså, jag blev värsta varm av den!
Fasst, sen såg jag lite snö... eller ja det var ju helt vitt var jag än kolla, men trots det så känns det ändå som om den är lite påväg. Ljuset också, det är fortfarande ljust ute och klockan är halv 5!Fasst den kommer nog inte förän i slutet av mars, men ändå.


8 timmars bil.

Idag har jag sutit i bil i 8 timmar, fram och tillbaks till stockholm. Vi hämtade Caroline på arlanda och körde sen hem igen. Lång bilresa må jag säga! Jaja nu är jag hemma.

Puss♥


Den du minst anar.


Den ni minst anar bor där du minst anar det, här om den upptäckte jag att min gosedjurselefant hade flyttat in i min gitarr...




Topshop


jag blev lite smått kär i den här klänningen när jag såg den, den såg så otroligt fin ut på provdockan! Den var lite sådär längre där bak, så fin. Eller vad tycks?♥

Pannkakor

Hej!
Har nyss varit på en lång promenad med paddy. Haha, det gick ju sådär... Lite för djup snö på vissa ställen.
Känner doften av pannkakor, jag vet faktiskt inte när jag åt det sist...? Måste varit ungefär ett halv år sen så det är på tiden. Det luktar iallfall gott och jag är jätte hingrig så nu ska jag snart dra och äta! Vi hörs gott folk!

Puss♥


If you never try you will never know.

Hej!
Extremt dåjig blogg vecka, höhö. Men men, jag tror ändå ingen har haft tid att vara inne och titta dom flesta har väll lika mycket som jag har med skolan. Eller?

Jaja, nu har jag inställt och slutade tidigare så jag tänkte att jag nog kan ta lite tid att skriva ett kort inlägg iallafall, vi hade no prov förut... det blev anningen stressigt med tiden, men men det får gå som det går, bättre kunde jag inte. Ska snart äta lite. På söndag ska jag till huvudstaden och hämta Caroline, det ska bli väldigt kul att ha henne här.

Vi hörs!

Puss♥



ska senare ut med denna lilla vovsing


RSS 2.0