Tors:dag (studiedag)

Tjena!
Idag har vi haft studiedag! det var jätte skönt, jag kommer dock orka gå ända till skolan imorgon.... Vaknade runt 10 idag och gick upp 10minuter senare. Har faktiskt inte gjort ett enda dug idag. Jo föresten, jag har varit ute med Paddy och gjort svenska.. Vi har prov imorgon, jag känner att jag kan det mesta, men är lite osäker på pronomen. Jag har ingen aning om VAD som kommer på provet, jag vet ju vad men ändå inte det känns jobbigt att vara så ovetande. Ja och spinningen hoppade jag ju, känns dumt men det får bli nästa vecka istället, då ska jag gå med Felicia också!<33 Nu måste jag kila ska på 50-års firande av min farbror. Vi ses i skolan imorgon!
Hejsvejs!
Kram er elin

Pizza-kväll med kompisarna

Denna sköna dag har jag varit på skolan. Eller skön kanske inte var det rätta ordet men bra har den varit även om den var jobbig stunden i skolan. För nu sitter jag här och lysnar på regina spektor och bakar pizza med Ellen, Johanna, Tilda och Mia!!<33 Senare ska vi se klart på Sex and the city och äta kladdiskaka=) Hejsvejs måste dra!!
Kramar eran elin ps. studiedag imorgon!!

Söndag kväll

Héj!
Ledsen att jag inte har hunnit skriva. Jag har haft fult upp och mamma har sutit vid datorn när jag velát logga in. Igår kväll sov jag hos Sofia. Inan vi somnade såg jag sofia och felicia på körslaget, körde mörkerkörajöma och spelade spel. Spelet var ju inte så där jätte bra men allt var kul ändå! Idag såg jag och sofia på harry potter 5 filmen, jag måste vara den enda som följer harry potter som inte hade sett den! Innan eller samtidigt som vi kolla på filmen bakade vi kladdkaka. Den blev inte det minsta kladdig men god ändå vi hade nämligen marchmellos och after eight i!!xD skit gott. Sedan gick jag he´m. Hemma är det lite bättre , men Julia och Amanda är fortfarande sjuka. Mamma och Pappa mår bättre idag. Sedan ringde Felicia och ingen av oss hade något och göra så jag sprang över till hene  en sväng. Nu sitter jag här efter att ha ätit lax och nudlar och skriver ett lååångt inlägg=). Lånade pappas dator eftersom dom andra fortfarande är upptagna. Jag köpte den underbara klänningen på h&m igår! Ni får se den på i skolan imorgon. Jag har även skaffat lösenord, fråga mig eller mia VI VET=)eller jag tror ialafall att mia vet. Tänkte kolla in vännernas bloggar och sedan kolla in något på tv. VARFÖR FUNKAR INTE TEXTEN LÄNGST UPP PÅ MIN BLOGG jag blir galen!! Ja ja vi ses och eller hörs imorgon!! Hejdå.
Kram eran Elin

Lördag

Hej!
Nu äntligen helg! Ellen är i lilla Stockholms stad. Men jag är inte avundsjuk.=)
Idag hade jag tänkt att åka ner till stan med Lovisa och Felicia. Jag ska köpa världens underbaraste klänning från h&m den är rutig röd,grå,svart och vit. Om jag inte köper dom färgerna så köper jag den i blått. Den kostar 250 kr så jag var lite tveksam först men vi hade lite rabatt kuponger så priset blir sänkt till 200=) Ni får se den någon dag!
Nej nu måste jag gå lägger in mer senare!
Hejsvejs så länge!
kram eran Elin

Let's dance Fredag

Hej!
Har tyvär inte hunnit skriva förän nu. Idag har jag varit i skolan. hade inställd musik imorse:( men annars har allt varit bra. fredagar är så sköna musik, bild och slöjd och lång lunch bättre än så kan det nästan inte bli! Jo föresten när man har inställd no=). Sedan var jag med Felicia<33 min underbaring!!Imorgon ska jag vara med sofia, lovisa och felicia kanske ska emelie också vara med men hon viste inte om hon kunde. nej nu börjar let's dance. Äter popcorn och kollar på let's dance så måste dra!
Ha det bra Hejdå!!
Kram eran elin

Torsdag kväll



Dagssamanfattning:
Dagenssamanfattning är= super!
Dagen har varit bra lagat mat , varit med underbara kompisar, varit i skolan (frisk) inställd no, ska äta pizza och jag är framför allt frisk! Jag var ju sjuk i början av veckan men återhämtade mig ganska snabbt, sen vet jag ju inte. Kanske blir jag sjuk  igen..... Ingen som vet. Fick väldigt lust att backa efter att ha set tildas kladdkake bilder! Ska vara med Fiffi imorgon<33
Ha det gött!

Kram eran Elin

Vänner 3-ever <3


Hej!
Mina sötisar från karlstad<33(och jag)
Vi lagade omeletten, den blev faktiskt gätte god. Skönt att ha gjort läxan också. Men vi ringde sofia mitt i allt och det gick ju....... Nu gick dom hem efter att vi tagit 39 kort xD
Och jag ska äta pizza ikväll för alla andra är sjuka och ingen orkar laga mat. Ganska onyttigt men super gott!


Dagensoutfit


Dagensoutfit:
Röd vitrandig tröja,h&m
Svart prassel tjol, syster julia sytt
Svarta strumpbyxor,h&m
Vita overkne,h&m
Vit kofta,irland någonstans
Svart flätat skärp,h&m

Dag Tor

Nej nu blev jag galen! Hade precis skrivit ett inlägg och så försvan det! Hänt er?
Ja ja får väl börja om.
Jo min dag har varit helt underbar! Igentligen vet jag inte varför men den har varit bra ialafall. Vi hade nämligen inställd no och då fick vi sluta 1 timme tidigare! xD Jiiippiiee! Har varit på potatishuset och köpt frukt, för mamma,pappa och syster Julia är sjuka så fick göra lite hemma sysslor när jag kom hem. Nu håller jag på och letar efter spanska mat bilder, till ett projekt i spanskan, maten i spanien ser väldigt god ut! Senare ska jag möta mina underbara friends Emelie och Lovisa. Vi hade tänkt göra Tortilla (spansk omelette) har nämligen det i läxa. Blev väldigt mycke spanskt nu va xD!


Onsdagkväll


Tjeena!
Detta tråkiga hade jag på mig idag:
Svart linne,h&m
Svart kosta,h&m
Blå pösiga jeans,jc
Silver fickkniv(halsband),mormor
Blommörhängen, guldfynd

Nu äntligen fick jag upp två bilder:D
Tror inte att någon ser dom idag dock,men kanske imorgon.Hade lite funny med kameran tog typ 20 bilder innan jag fick med när jag faktiskt hoppade xD
För övrigt gör jag spanska. Men såg nu att klockan slagit för mycket och måste bums i säng!
Vi hörs mer tomorow.
Ha det gött och jag är trött!
Kram eran elin<33

Mycket!

Har haft för mycket att göra här så, jag har inte ens hunnit lägga ut något idag. Men jag kände nu att det var viktigt.
Idag har jag inte gjort så mycket.dagen började 07:20 av att jag morgon trött gick upp ur loftsängen och krängde påmig tråkiga kläder, sminkade mig och åt frukost. Ja sedan skola till klockan tre. Jag envisades med att alla eller någon ville följa med till stan nen..... lyckades inte. Men det bar av till stan ändå. Tänkte kolla in monki rean. Meen hittande inget... weard? Jag letade efter den söta klänningen (nedan) men hittades ej =(. Nu lägger jag in lite bilds så dom läggs snart upp. Men dagen har varit bra!Har eran?
Hej så länge!

tisdagkväll

Ja då har änu en dag gått som sjukling. Igentligen var jag inte så där jätte sjuk idag men hostar som en galning och jag hade ju risigt hög feber i lördags så jag är väl fortfarande darrig. Ikväll åt vi brokoli soppa god, för dom som tycker det är äkligt. Senare blir det ju självklart Andra avenyn, men 2 timmar kvar tills dess så får väl fördröja tiden vid datorn. Hade tänkt och hinna se top model 11 också, såå komiskt. Tycker inte ni det är dåligt att andra avenyn bara är 45 min per vecka!? Det var mycke bättre förra året. Dålig start för svt. La tyvär inte ut någon "dagenoutfit" ser föör tråkig ut:)
Hade tänkt kolla in andras bloggisar nu

Sötisar från monki



Två uber söta plag från Monki. Tänkte kanske köpa dom en underbar dag på stan.
Kolla in fler swets på www.monkigirl.se
Finns fler godisar=)

Sjuk.


Varför finns det ett ord som heter sjuk! jag blir galen man kan inte göra nonting när man är SJUK. I lördags hade jag 39,5  graders feber rekordhög. Men nu har jag "bara" världens jobbii.. HOST HOST...
Men imorgon tror jag att jag ska tillbaks till tjotahejti (skolan)!!
Men saknar er gullegrisar<333

Välkommen till min nya blogg!


Yes äntligen! Har äntligen skapat en blogg.
Igentligen kom jag på att jag ville ha en blogg för en vecka sen men jaa.....
Altsså den är Inte färdig ään:D måste fixa design och dyligt.
Den jag har nu är endast tillfällig.
Hejsvejs!


RSS 2.0