Måndag

Idag sjöng vi i kyrkan och firade advent! Hela förmiddagen, ganska skönt att slippa vanlig skola faktiskt, fasst lite jobbigt att höra samma predikan 3 gånger... XD När jag kom hem så gick jag ut med Paddy plutten. Och sedan bar det iväg till IKEA! Vi var där från 17.30 till typ 20.15, det tog ett tag att komma överens om tv möbel men tillslut så! Ni får nog se den när den kommit upp på väggen för det är lite krånglit att förklara hur den ser ut... Och jag hittde ingen bild på ikeas hemsida heller. Jaja ni får vänta:)
Ha det bra!
Puss♥

En liten del av min älskade klass, från klassfesten som var ... för ett tag sen!:D


En bild jag tagit på detta skit väder, fasst det var för någon månad sedan men vädret är lika dåligt nu!

Frost, vid 8 på morgonen efter klassfesten!♥


Julkalendern!

Hejsan hoppsan!
Ni har väll inte glömmt att julkalendern börjar imorgon;)?
Årets julkalender handlar om super snälla silver sara och stål henrik, som gammla, och om deras barn barn. Och så är det väll självklart någon skurk skulle jag tro. Jag tycker den verkar sådär, kanske inte så julig... Den bästa julkalendern som gått på tv tycker jag var disel råttor och sjömans möss, den var så gullig och mysig. Man kanske börjar bli för gammal för alla barnprogram , julkalendrar och sånt, men det är så roligt att se ju... man blir nog inte för gammal för sånt... :P Jag tycker iallafall det ska bli skönt att det är 1 december imorgon och jag tror att många håller med mig!

Puss♥


Superhjältejul!
Haha jaja klockan 07.15 imorgon går iallafall första avsnittet för dom som vill se!:D


Vilken frisyr är snyggast?


1


2


3

eller 4? Och titta bara på håret!:P
Puss


1 advent

Hej!
Idag är det äntligen förstaadvent! Eller äntligen och äntligen men det är ändå väldigt mysigt! Fasst det känns inte riktigt som jul eller vinter med tanke på vädret, är det så här det kommer se ut vintrarna framöver? Hoppas ialafall det snöar och blir snö till jul! Idag var jag på stan och jag har bakat lussekatter, dom blev en aningen torra men men dom tar ändå snart slut och då får jag väll göra nya. Köpte bara en vanlig munktröja på hm, det kan vara bra att ha:) Annars har jag legat i soffan och slappat i typ..... ganska länge iallafall. Jag har värkligen ingen ork till något. Nu längtar jag till lucia och våra luciakonserter och såklart till julafton och varför inte även till nyår! Ååå det är så snart och det ska bli så himmla skönt med jullov! Jaja nu ska jag sluta babla. Ha en fortsatt mysig kväll!!


Puss

Musik

Jag måste säga att jag inte lyssnar så mycket på musik...
Men några artister/grupper som jag tycker är bra är bla:
-Lykke Li
-Håkan Hellström
-Kings of convenience
-hmm kommer inte på några fler just nu...XD
 
Okej det var några som jag tycker är bra och som jag lyssnar på när jag väl lyssnar...:D Hoppas ni tycker samma sak!
Puss♥

Hiss eller Diss?





Jag äääälllskar samet och krossad velor, möjligtvis inte krossad velor på klänningar... eller vad tycker ni?

Ni fick med dagens outfit på samma bild.

Samets tjol: Gap - en amrikanska afär som jag köpte när jag var typ 5 XD

randig tröja: Indiska

Puss♥


Lördag....igen!

Hejsan!
Idag har jag varit på tävling i arvika, för att vara ledare för dom yngre:) Det var roligt, fasst jag blev dödstrött!
Snart ska jag bort till några vänner, vi ska äta fundue (stavning?) mums! Jah håller på att ladda över bilder också som jag insåg att jag inte gjort på typ 3 månader... Så det kommer nog lite "nya" bilder imorgon! Och hissa eller dissa;)?
Men ha det bra, och för dom få som glömt att det är 1 advent imorgon, GLÖM INTE DET;)?
Puss♥

Tappat något!

Alla bloggare har väll någon gång eller väldigt många gånger tappat lusten att blogga, eller inte ha något att skriva om. ingen inspiration helt enkelt. Ni får verkligen hjälpa mig så jag inte helt tappar lusten. Vad vill ni att jag ska skriva om? Seriöst, vad tycker ni? Jag vet att ni inte tycker det är intresant att varge dag bara höra "idag har jag gjort...". Och när jag hela tiden skriver så så tappar både jag och ni få som läser bloggen intresset, eller hur?

Puss♥


Sjuk

Hejsan!
Jag har varit hängig eller så här seg i flera dagar, förkyld och lite feber, så jag kände att jag stannar hemma så jag blir riktigt frisk. Jag hade lite feber imorse men nu är den borta :) (tror jag XD). Jag ska nog gå på klassrese mötet ikväll ändå, för jag känner mig bättre. Jaja, nu ska jag lägga mig i soffan igen, en sak stör mig.... vi har två prov den här veckan men jag har inga böcker här hemma!!
Puss♥

Rolig dag!

Hello!
Idag har våran klass sjungit på bergvik! roligt var det, vi träffade Andreas Carlsson från idoljuryn, som signerade böcker. Vi fick sjunga för honom och ta kort!!:D Sedan kom lovisa och Felicia hem till moi och vi satt och pratade lite...:) Har precis ätit en pizza och nu ska Lovisa och Felicia komma tillbax och så ska vi se på film. Bilder kommer ... kanske imorgon :P
Puss♥

En liten bild kan ni få.

En bild på Emelie (till vänster) Lovisa (i mitten) Felicia (till höger såklart XD)



Svininfluensan!


Hejsan!
Många är ju så oroliga för den nya influensan, med det riktiga namnet H1N1. Men igentligen så är den väll inte värre än någon annan influensa? Man får hög feber, värk i kroppen hosta mm. För chansen att dö är 0,8 % , alltså en väldigt liten chans. Varför har det då blivit sån kalabalik? Visst, det är fler som kommer insjukna eftersom man inte är imun från andra influensor. Jag tog sprutan igår, själva sprutan gjorde inte ont, det tyckte ialafall inte jag ialafall. men sedan på kvällen så kändes det som om min arm skulle explodera! Den gjorde så ont! Varge gång jag råkar komma till armen gör det ont, och inatt, varge gång jag råkade vända mig eller komma till armen så vaknade jag(!). Jag sov inte en blund. Och imorse så hade jag feber och ont överallt... Mycket jobbigt. Om man ska få så ont av själva sprutan, varför ta den? Jaja jag lär vara glad om någon vecka när jag inte har ont längre och inte kan få influensan, fasst jag kan ju fortfarande få någon anna influensa...
Puss♥
p.s alla reagerar olika, så bli inte "rädda" ni som inte tagit den^^

Stickning!

Halloj!
Den här helgen har varit mysig! Igår på dagen bakade jag tårta med sofia och felicia, som vi sedan gav till lovisa för hon fyllde år , kul var det , för den blev sååååå lyckad;)
Sedan cyklade jag till Johanna! Vi stckade och lyssnade på musik och åt tacos och hade jätte mysigt. Men det jag först inte insåg var att det var min otursdag....
Vi gick ut på en promenad ganska sent... Vi gick runt och sjöng och knöt fast våra stickningar i lyckstolpar! Vid mariebargsskogen , när vi skulle gå upp för en backe halkade jag för det var rätt så halt, men det gick bra, jag ramlade inte, men precis när jag skulle resa mig upp så kände jag en hand i ryggen (Patricias hand).... och jag ramlade...XD Jag blev blöt och vi fortsatte gå. Lite längre bort hoppade jag och Ellen runt och sjöng på en låt. Hon slängde runt med bena på något väääldigt konstigt sätt och rätt som det var så låg vi på marken... hahaha det måste sätt väldigt roligt ut, haha vi ramlade för den som inte fattade det :D. När vi kom tillbax till Johanna så insåg jag att min mobil inte längre låg i fickan. Så jag och Johanna cyklade ut för att leta efter den, jag hittade den på det stället där jag ramlade första gången, som tur var. Men alltså snacka om otursdag! Det var riktigt kul trots blåa knän!:D
14/11, min otursdag!Skulle varit mer förståligt om det varit i fredags!
Puss


Mycket

Hej där alla coola!
Hur är det? Mycket läxor, innlämmningar och prov? Det har ialafall jag, and it sucks! Jag borde igentligen inte sitta vid datorn men precis som lovisa sa, jag vet liksom inte vart jag ska börja! Det är så jobbigt, mitt huvud värker och jag måste plugga! Graa i'm getting crazy! Tänker bara på en massa som jag inte borde tänka på, inte just nu för det går inte att koncentrera sig! Okej sorry, måste bara ta ut min ilska på något.
Ha det gött!
Puss♥


Jag och julia lekte lite fotomodell isommras i stugan...XD


Utbtestudent!

Hej alla underbara!

Har nyss fått en underbar nyhet! Min storasyster, Amanda är ju i chile som utbytestudent dt här året, vi ska ju få en utbytestudent hit som utbyte (ganska självklart med tanke på namnet). Vi har fått reda på vem!! Det är en brasiliansk tjej som är 15 år!! Fattar ni vad kul, hon är 15! Vilket innebär att jag komme att umgås med henne och ni lär också få träffa henne! Jag ser verkligen framimot dagen då hon kommer i januari. Jag har fått hennes msn, så jag får väll ta kontakt med henne. Åå jag är SÅ glad! Synd bara att hon inte ska gå på norrstrandsskolan... Tror hon ska gå på Älvkullen eftersom dom börjar skolan ett år tidigare... Jaja är glad ändå.
Ha det gott!
Puss

 

 


Vilodagen

Hej!
Idag är det Söndag, det var den helgen det... Det är även farsdag, köpte choklad från en choklad affär som heter Carli (där dom även sålde glass i sommras), och så ska vi laga middag ikväll! Imorgon är det redan måndag, ska kanske träffa några kommpisar på kvällen♥+ plugga franska....
Puss♥

ps. ny bloggdesign, vad tycks?


längtar tillbax♥
pic:thiland,koh lipe

pic: koh lanta, thailand ♥


pic:på koh lanta

pic: stenstrand på en ö utanför Koh lipe.
Längtar tillbax som tusan!


Paddy


Borstade gullegrisen idag. Annars har jag varit på stan och grejsat lite!:)
Nu ska jag och julia göra fish and chips.
PUSS♥

Fredag (igen)

Hello!
Idag=fredag=riktigt gött! Ska till Sofia nu, så vi höres!
Puss♥


En gammal bild på mig och sofia♥


Snö


Igår kom första snön. Det snöade pyttelite men det var ändå snö. Idag har det lagt sig ett tunt tunt täcke på gräsmattan. Nu är verkligen vintern här. Tycker ni om vinter, kyla, snö och slask?

Puss♥ 


snö på blommorna♥



 


Den andra i elfte tjugohundranio.

Hej!

Idag var det skola igen. Lite trist måste jag säga, vi drog igång förfullt och jag har jätte mycket att göra i veckan, två prov + flera läxor. Men men något mer bloggande kanske det inte blir , får se. Efter skolan följde Éllen med mig hem för att fixa bilderna i bilden. Det är parafraser som vi tagit kort, på oss själva då. Det var jätte kul att ta bilderna. Annat folk som gick förbi trodde nog vi var knäppa där vi gick med fiskespön och skalar runt midjan...  Fasst bilderna tog vi på lovet. Idag skulle vi redigera dom. Det tog lite lång tid att ladda över dom... Förlåt Ellen! Jag var något seg... Vi har några bilder kvar. Nej ush vad jag babblar som om ni skulle bry er om vad jag sysslar med! Vi hörs!

ps. vi renoverar, it stinks!


Ellen på våran lilla foto turne!

Det gäller att njuta av vädret när det är fint!(till skillnad från idag)

Inte den vakraste bilden på löv men.... jag älskar färgerna, det kan vara så fint på hösten, fasst nu är det inte många löv kvar, eller jo...på marken!

PUSS<33
Är det någon som vet hur man gör sånna där fina hjärtan!!??


November

Med tre veckor kvar tills första advent så borde väll inte julpynt redan finnas framme? Vem börjar jullshoppa redan nu? Ungefär 8 veckor kvar till jul? Kan någon förklara för mig varför julgran fanns på Åhlens i Stockholm. Är det inte lite väl tidigt? Visst är det mysigt men det räcker att ha julpyntt framme 5 veckor om året inte 9. Jaja slut diskuterat men en sak är säker, julen är nästan här.

PUSS<33

RSS 2.0