Det är dags för fredags mys!

Hej!
Har nyss kommit hem från stan. Var där med Felicia, vi tog bussen ut till naturum och fikade, tog bussen tillbaka efter att vi fikat och gick på stan! Mysigt var det. Fick med mig 3 saker hem från rean, en svart kofta från monki, blåa fingervatar från hm, och ett koralllinne även det från monki. Det skulle ha kostat 540 kr, men på eftersom det var rea blev det bara 150kr! Kap tycker jag. Jaja, nu blir det pizza och mys framför tvn!

Puss♥


Färdigt!

Hej!
Det enda skolarbetet jag har kvar nu är: svenska (som ska vara inne på måndag). Så nu har jag tid med annat! Eller ja, lite tid iallafall...


Puss♥


min dator verkar ha fått damp, för det går inte att ladda upp några mer bilder, sorry.



El Che

Hej!
Nu blir det att plugga! Ska skriva om El Che Guevara. Och vi har lite annat skolarbete också så nu måste jag sticka!

Puss♥


Read.



låter bilderna tala för sig själva vad jag ska ängna min eftermiddag åt.

Inget.

Hej.
Eftersom ni inte har fått så mycket bilder på sistone, så tänkte jag att ni skulle få lite bilder från förra lördagen, då Lovisa, Erika och Sofia var här!










Sunrise.

Hej!
Hur mår ni efter andra veckan i skolan då?
Själv mår jag bra, nu. Hade ju feber i onsdags men den försvann nästan lika fort som den kom, tur det. Idag hade jag tänkt att kanske ta mig ner till stan och iallafall vara ute! Det är så himmla fint väder så det är väll bäst att passa på. Gick på bio med Sofia och Lovisa igår, avatar. Jag tycker den var jätte bra, efektfull på bio. Men jag tror faktiskt att den är roligare att se på bio, det kan kanske bli lite "segt" annars, den är ju trots allt 2 h och 40 minuter lång.  Men den kan jag rekomendera! Nu ska jag ut i solen.

Förlåt för att jag inte lagt upp några roliga bilder!

Puss♥


Monki nytt!

Hej.
Jag skulle inte överleva på shoppingfronten i karlstad om inte monki fanns! Vi har verkligen brist på bra affärer!
Jaja, monki är ju som tur är en bra affär. Vår nytt:


400kr

200kr

500kr

250kr

400kr

♥Vad tycks?♥

Sjuk eller vad?

Hej.
Gick till skolan imorse, fasst jag tror nog inte att jag hade vaknat än... Försökte verkligen vara med på lektionerna aktivt, men jag orkade knappt håla ögonen öppna. Så jag gick hem, och nu sitter jag här med 38 graders feber. Åå jag vill inte missa skolan! Men, men det tar väll ännu längre tid att bli frisk om jag är i skolan så...



Puss♥

Äää





haha jag har verkligen inget att skriva om just nu.
Hejdå.

Puss♥

Tiden går ibland lite för fort...


Hej.
Idag har jag inte gjort ett piss, bokstavligt talat. Jag har bara sutit framför datorn, framför tvn och tagit lite kort. Fasst det kan ju vara skönt det också. Tiden går för fort. När man är i skolan vill man ju självklart sluta skolan, men sen när man väl slutar skolan så vill man vara i skolan igen. En vecka på den här terminen har redan gått och jag tycker att det nyss var sommarlov, fattar ni själva hur fort tiden går igentligen? Är det inte lite hemskt? Snart är det väll sommarlov igen och nyår och så är det 2011, bara sådär. 2012 ska ju visst jorden gå under, om man nu skulle tro på sånt. Själv tror jag nog den lär leva några tusen år till. Fasst det lär väll vi aldrig få reda på. Eller om man är hinduism så tror man ju att själen går i ett evigt kretslopp, på ett sätt skulle man ju vara med om det, om man nu trodde på sånt.




i höstas.



Puss♥

I'd rather dance...

Idag har jag tränat, ska ner till vårt kära bibliotek snart. Ikväll blir det att träffa Lovisa och Erika.
Hejdå.

Puss♥


Yoga!

Hej.
Idag var jag på yoga! Haha jadu, den yogan jag var på var i allafall INTE direkt jobbig, fasst det var skönt att komma bort från världen och slappna av och sträcka ut sig.
Nu: lyssnar på Bon Iver....

Missa INTE Glee! Tv4 21.00

Puss♥



Onsdagen

Hej.
Skolan är iskall och jag fryser. Kanske borde jag ta på mig lite mer kläder och inte bara sitta i en tunn tröja och tajts... Jaja , ska snart plugga och sen träna!:D
Sorry alltså men jag har verkligen brist på inspiration, vad vill ni att jag ska lägga ut för inlägg?

Puss♥


Fullt upp!


Jag är ledsen att jag inte hunnit blogga nåt idag, fasst igentligen, hur många kollar ändå...? Jaja, jag har skolarbete, en hund och jag ska snart och träna. Men jag mår bra, och lever.

Puss♥



syster julia, i brist på bilder..:P

Otur?



Ååå, asså det här är verkligen inte min dag! Cyklade ner till friskis för att träna, men hade visst inga klipp kvar på kortet så jag fick cykla hem igen... Och dessutom nu när jag skulle boka yoga, så fanns det inga platser kvar när jag väl kom fram..:( Störande asså. Men har ni haft en bättre dag då? Eller har ni haft lika otur som jag?:P

Puss♥

 


Skola



Jadu. Andra dagen i skolan. Trött och kall hela dagen, jag ska jämt frysa om mina händer, dom blev nästan blåa förut! Jaja, ikväll blir det att träna på friskiss, och innan dess...plugg. Så ja, vi hörs kanske senare!

Puss♥

För tidigt?

Är det för tidigt för vår colektioner? Jag menar det är ju trots allt kallare än det varit på väldigt länge i Sverige. Ska man redan börja lägga ut vår inlägg trots att det nog dröjer ett tag innan våren faktiskt är här? Man längtar ju såklart efter härliga varma sommar och vår kvällar, med bara ben och sandaler. Eller så kan man njuta av vintern medans den faktiskt är här. Fasst jag är nog en sommar människa, jag älskar värme och hatar kyla. Det kan vara mysigt med snö och kyla, några dagar. Men när man vet att snön kommer att smälta och bli slask förr eller senare, då är det inte riktigt lika mysigt... Eller, vad tycker ni? Vilken månad gillar ni bäst?

Puss♥

vår

eller

vinter?

Ta mig till andra sidan jorden!♥







i
paradiset thailand vinter 2009, förra året

Puss♥


Min kära vovsing



Längtar till vår.




Vår, vart är du?

klänningen är den som jag la upp på ett inlägg tidigare, fasst det är min syters, problemet är att den är aningen stor...

Puss♥

Godmorgon!

Hej!
Idag kommer Lovisa sötis hit, får se vad vi hittar på för nåt kul, det gör vi ju alltid!<3

Puss♥


?

Style RNT40

Alltså jag har varit kär i den här klänningen i ett år nu, det kanske är dags att köpa den, eller?
den är från american apperal

Puss♥


Gissa vem som ska shoppa när dessa kommer till affär?!

dom är från hm föresten


Spöke, eller ser jag fel?



Näää, ojdå det var ju bara en johanna och en genomskinlig elin.

Skola och dyligt.




Igår var jag med dessa flickor! Mycket roligt, vi stickade och gjorde lite allt möjligt.
Idag var det skola igen då.

Puss♥


Hur svårt kan det va?

Hur svårt kan det va?


Russin?

Hej!
Efter en hel dag i gustavsvik känner jag mig helt skrynklig och ... blöt..? Hmm och det känns som mina ben dras med av strömen i forsen, fortfarande. Haha, det var iallafall grymt kul!
Hörs!

Puss♥

Klippt och klart!

Hej!
Min stora syter har nyss klippt mitt hår! Jag är faktiskt nöjd. Hon är ju trots allt ingen frisör...
Imorgon blir det gustavsvik med vänner, roligt roligt. Fasst jag måste gå upp vid halv 7, för bussen går halv åtta! Grrraa jag kommer vara sååå trött, om man säger så. Jaja , nu ska jag fixa mat till imorgon och baka något gott att ha med.

Puss♥


systra min


En söndags morgon

                    
Har nyss vaknat, ska äta frukost snart. Låg i sängen och tänkte i en halv timma, skönt. Jag älskar verkligen jullov eller lov överhuvudtaget, men det här lovet har bara sovits bort, det är snart slut , bara några få dagar kvar. Ska bli kul med skola också, kanske inte själva skolan, bara kompisarna och klassen. Men jag kommer inte orka ta mig upp ur sängen på fredag....XD Men ha det bra så hörs vi snart.
Puss♥

Andra januari tjugohudratio

Hej.
Kylan håller i sig, man fryser så jäkla mycket bara man sätter ut ett finger! Brrrr, -17 tror jag att det är nu och imorgon sak det nog också vara -17 eller något sånt och framåt tisdag skulle det bli -21!!! Alltså det är kanske mysigt med kyla, men man kan ju nästan inte vara ute när det är så kallt! Nej fy.
Idag har jag varit med felicia , vi har gjort lite allt möjligt, bla fotat.....Hehe, igen.

Puss♥






Nyår

Nyttår , nytt decenium, bilder!


nyårs outfit, bara en svart blus och lite smycken, verkligen inget speciellt...

var några timmar med denna snygging!!

tomtebloss, fick inga bra bilder på fyrverkerier, för det snöade....

som sagt...ser mer ut som en explosion eller något liknande....


2010 nu som sagt

Puss♥


RSS 2.0