Godnatt!

Godnatt!

Elinsrosor.blogg.se

Hej!
Idag har dagen gått fort. No:n inställd IGEN! Jag känner att jag inte har lärt mig någonting på hela terminen. Förra kursen var ju bara en enda stor röra och nu är hon ju borta hela tiden. Och enligt mig är det bättre att ha inställt än att ha en vikarie, för då lär man sig ändå ingenting eftersom det är så nedrans pratigt! Nej nu blev jag arg. Jag blir nog det ganska ofta, hehe. Ialafall, om en timme ska jag till skolan igen för att sälja fika... Roligt ,roligt. Föresten har ni hört att vi har en spansk utbytes student hemma hos oss? Han heter Adrian, är kort och faktiskt ganska duktig på engelska (om man gämmför med dom andra spanjorerna)!
Måste baka chockolate bollar!
Adios amigos!

Me today:


Kram elin

Rubrik!

Hej!
Jag kom just på att man aldrig får till någon riktigt bra rubrik... Rubrikerna gör ju själva ineehålet "viktigt", eller man dras ju till rubrikerna. Och eftersom jag inte har några intressanta rubriker dras ni ju inte till innehållet!
Ska försöka fixa lite roliga rubriker, säg gärna till om ni tycker någon är urtrist!

Me today:


Kram elin

Tisdag!

Hej!
Idag ska har jag varit i skolan. Senare kommer Sofia hit, vi har inte varit på flera år känns det som.
Det är lite deprimerande att det är  -1 grader ,men solen skiner ju iallafall! I helgen sov vi hos Tilda, vi hade jätte kul. På lördagen när vi kom gick vi på en lång promenad efter det spelade vi monopol, åt och bakade kladdkaka. Den blev inte så bra. Den smakade omelett, alltså väldigt mycket ägg och after eight kulorna vi hade haft i sjönk till botten och smälte men den gick att äta ändå! Klockan 20.00 var det robinson, jag vet inte, jag tyckte att det var bra men lite "töntigt". Efter robinson såg vi rallybrudar. Sedan sov vi hela natten i minst 10 timmar.... Eller kanske inte, snarare 7 men det är ju inte så farligt lite. Vid 11.00 nästa dag åkte vi hem. Vilken rolig helg!
Back to reality, Sofia kommer snart så jag måste gå.
Bye
Kram Elin
Långpromenad!
Mia och Ellen-långpromenad
Tilda, när vi spelar monopol!
Johanna- monopol!
Mia tyckte iallafall att kladdkakan var god!
Ellen, Mia och Tilda framför Robinson
Jag och Ellen outside!
En av Tildas många hästar!
Everyone(but not me^^)
Johanna och en av Tidas många katter!
<-Me
Bilder från en jätte rolig helg!
Kopiera INTE bilderna!=)

Lördag! Sleep over

Hej!
Nu sitter jag här hos Tilda och vi har precis bakat kladdkaka Den blev lite rinnig, och den smakar lite omelett. Men den blir nog toppen!
Idag har vi vart på en ganska lång promenad, men den kändes som en mil för vi gick i djup snö!=) Vi fikande chokladbollar imorse som vi åt på promenaden, smaskens! Senare ska vi se på Robinson och wild kids som Ellen och Johanna vill, not me...
Nu ska vi göra något annat i think, hejsvejs!
Kram Eliiiiiin
Vi hörs mer imorgon!
Tildas familjs hund Lotti! Love, Tildas lillebror har tagit bilden!

Freeky Friday

Hej!
Nej fredagen har snarare varit not freeky. En ganska vanlig fredag faktiskt. Förutom att vi var på någon hemslöjdsgrej eller  vad man ska  kalla det. Det var ganska kul faktiskt. Vi fick trycka tyg bitar! Ikväll kommer en spansk "utbytes student" hem till oss, han ska bo här i en vecka=) Hoppas det blir kul. Jag ska snart sätta igång och baka lite och sedan blir det takos och let's dance!
Imorgon ska jag sova över hos Tilda med Ellen, Emilia och Johanna, längtar redan!
Kram Elin
Jag och Emelie freeky eller hur!?


Godnatt

Hej!
Har varit på spinning. Är jätte trött i mina små ben. Ska snart se på... ingen anning om vad det är på tv ikväll, jag hittar säkert något!
Imorgon fredag<3
Godnatt
Kraaam elin
Thiland i julas!<33

Torsdag en lång och solig dag

Hej!
Har ni hafft en bra dag? Det har ialafall jag!
Solen gör en på mycket bättre humör och man blir lite varmare än vad man varit hela vintern! Idag var det en lång dag, men den gick förvånandsvärt snabbt. Jag längtar så tills jag kan använda min jeansjacka. Och till sommarlovet. Men kanske längtar jag mest tills knopparna slår ut och allt blir grönt, och inte brunt som nu. Idag använde jag mina gula vår sommar skor! Ikväll blir det spinning=D Friskt humör! Måste gå och byta om!
Hejsvejs!
Kram elin

Dagens

Ruttig klänning-250kr h&m
Grå halvlång utsvängd kofta-vero moda 400kr
Gula vår sommar skorna, gudrunsjöden 100kr!
22 april förra året<333

Same, same

Hej!
Ja då har man av klarat en klippning. Blev faktiskt rätt så nöjd. Eller det är faktiskt ingen större skillnad, men lite mer volym. Fick tyvärr ingen bra bild.... Nej kan inte skriva längre jag måste plugga!
Kraaaaaaaaam Elin
Klassresan i höstas!<33333

Onsdag

Tjenare!
Idag hade vi inställd No, skönt men ändå inte bra för Sara var inte där förra veckan heller... Vi får väl hoppas vi har lektion imorgon. Om ungefär en timme ska jag klippa mig...  Ni får väl antagligen se bilder ikväll.
Vår idag också, soligt och ca 8+ nu är det bara att vänta till det börjar blomma ut blad och blommor på buskar och träd.
Kram Elin
Dagens jag samt dagens väder!

Tisdag och vår

Hej!
Äntligen har våren vissat sina spår! Idag var det runt 10+ på våran altan. Åå det var så himla skönt! Jag och Agnes satt med filtar och te och myste. Sedan gick vi in för att ändra på min blogg.. Det gick inte så bra, men när skolan var slut och jag satt och funderade kom jag på hur man skulle göra. Blev ganska nöjd faktiskt. Vad tycker ni?
Bara så ni vet, hon i rött hår är min stora syster och hon jag hoppar med är också min syster.
Ídag ska jag plugga lite matte och spanska och sedan träna lite gymnastik!
Och efter det, självklart Andra Avenyn och finnalen i Mästarnas mästare. Men jag vet inte om jag kanske ska se House eller Andra Avenyn?Hjälp mig!
Måste dra , Hejsvejs!
Kram Elin
22 april förra året, längtar till vår

Me today



dagens outfit...
Godmorgon mina damer och herrar!
Idag gick jag faktiskt upp riktigt tidigt, ja redan kl 6.30...
Nu har jag ätit borstat my teath, sminkat mig och satt på datorn för att skriva lite. Idag är det då tisdag. På tisdagar slutar vi 14.25, eller dom som är i sena musik gruppen. Efter skolan blir det plugga och gymnastik. Måste göra lite matte och kanske so och självklart lär vi ju få spanska läxa, så jag får väl göra den också.
Nu måste jag gå till skolan.
Hejsvejsdå!
Kramar elin<3

Söta Ellen<3
Söta Tilda<3
Röda söta Johanna<3
Söta bakaren Emilia<3


Veckans tips

Hej igen!
Jo jag tänkte börja med veckans tips för att ni ska få något roligt att läsa om.
Så veckans tips får bli en bok.
Boken heter det  " Det fattas en tärning ".
Den handlar om en 16 årig tjej vars pappa lämmnat henne när hon var 9 år. Hon röker och festar, faller för en kille i ett band och "glömmer" sin kompis Emanuel.
En kort sammandattning av en väldigt bra och stark bok, skriven av Johanna Thydell som även skrivit " I taket lyser stjärnorna" som även kommit ut på film för någon månad sedan. Mycket bra skrivet och ganska lättläst!
Kram elin


Månens dag

Hejsvejs!
Nu tycker jag att jag har varit duktig flicka, jag har ju lagt ut två dagar i rad =D!
Jag förstår fortfarande inte hur Malena kunde vinna. Eller det klart att hon är duktig, men det fanns ju bättre... Jag tycker att Hope and Glory med Måns Zelmerlöf skulle ha vunnit, hur bra det än hade gått för honom i Eurovision som i år hålls i Moskva. Man kan ju hoppas att det går bra för Malena så vi, Sverige får arangera nästa år.
Tillbaka till denna gråa måndag. Efter skolan svängde jag ner till stan och shoppade jeans jackan på Monki!!!Bild nedan..
Jag är kär men nu måste jag ha shop stop. Men bara på "onödiga" saker, som Ellen säger. Saken är den att jag nog inte behöver så mycket mer än sommar skor, och det kan man ju vänta med tills det kommer in fler. Alltså så är allt jag köper ganska så onödigt. Ja, ja Jo just det jag köpte en tjol igår.. Jissa var? Okej ni förstår nog att det var på Monki. Bild nedan..
Och pärlörhängen idag på gliter, dom är tyvärr inte äkta...
Nej måste dra till sängs the time is much!
Kramar från Elin
 
-Jeans jacka Monki, 500 kr
- Blommig tjol Monki, 350 kr (för dyrt)
- Pärlörhängen äkta silver (plast pärla) Gliter, 80 krSolig vinter dag i lördags!
Mina älskade kommpisar<333333
Jag en vinter dag i februari.
Solig och skön dag i lördags<3
Me
Godnatt!!<33





Söndag

Hej.
Trött som jag är tvingade jag mig själv att sätta mig framför denna sega dator. Men den har blivit snabbare faktiskt. Pappa köpte något extra minne så den har blivit mycket snabbare. Ja och så var ju helgen slut.... Varför går dagarna så fruktansvärt snabbt när man är ledig? Om någon har ett bra svar, skriv då genast!
Igår var jag ju som sagt på leklandet, det var faktiskt superkul! Det fanns en ruchelkana som gick rakt ner, alltså jag skämtar inte! Fritt fall hette den. Men jag rekomendar att åka dit nu eller alltså inte nästa år, för man tröttnar nog ganska snabbt och det var ju inte jätte billigt heller. Det kostade 120 kr och man måste ha med en vuxen, så priset får ett minus.
Har äntligen laddat över bilder!
Februari dag(den är inte gjord i svart vit)!!!!Min gullegris som leker ute i snön<33
Lovisa gör barani på leklandet<33
Jag gör volt på leklandet.....Emelie klättrar på leklandet<333333333
Ja ni ser vi hade jätte kul!! Idag ska jag på stan med Emelie Erika och Lovisa, måste dra!!
Kramar från elin.

Lördagens händelser

Hejsan!
Today jag ska till leklandet! Hahaa det låter värsta barnsligt men jag tror att det är skit kul. Ska dit kl 12.00 med älsklingarna Emelie Lovisa och erika.<33 Vet ni vad jag tycker är ganska sjukt? Att man måste ha med en vuxen! Jag menar vi är ju 13/14 år vi klarar oss väl själva eller hur? jaja som tur är skulle lovisas lillebror dit samt Farbror , så vi hänger på dom!
Ikväll ska jag på 50 års fest för min farbror, det ska bli jätte kul, vi träffar ju kusinerna också:D Ska ha på mig min sjömans tjol´, vit blus eller vit ny tröja med puff ärm från h&m.
Vad tycker ni vit blus eller vit trikå från h&m?
Måste ialafall dra nu adios , Emelie kommer om fem minutes!
Krammmar från Elin<333

Fredag den 13:de

Hej!
Nu var det verkligen år sedan jag var inne... Jag ska lägga ut lite bilder ikväll, så ni får stå ut tills dess!
Måste gå till skolan nu adios!
Kram Elin<33

Uppdaterad

Hej!
Ååå ni tröttnar nog snart om jag inte kommer på något roligt att skriva om... Men jag ska försöka bli bättre! Det enda man skriver om är ju vad man gör eller har gjort. Jag ska försöka "informera" er om lite skandaler.. Men det ni inte vet, vet nog inte jag heller.. Idag hade jag min nya klänning. Och det innebär att jag nästan inte kunnat andas på hela dan. Desutom har vi ju läsvecka, detta tillsamans innebar att i slutet av dagen mådde jag illa och var super trött... 
Sedan har jag faktiskt suttit och pluggat, riktigt flitigt enligt mig!
Måste gå!
Adios amigos!

RSS 2.0